Trainingen

Boeien en Binden, dat is het doel!

De horeca is constant in beweging. Het is een uitdaging om een organisatie te creëren waar medewerkers met passie en plezier werken. En waar gasten graag komen! Ontwikkelingen gaan snel en stilstand kan goed zijn maar op de lange termijn betekent stilstand achteruitgang. Wilt u op een verfrissende manier aandacht voor verbetering op de werkvloer? Een creatieve denksessie, een teamspel voor horecadieren of een maatwerk coachingstraject kunnen hiervoor mooie middelen zijn! Al deze trainingen kunnen uitstekend gecombineerd worden met de online trainingen van Fiero in de horeca.

Ik verzorg vakinhoudelijke instructies en trainingen. En ik ben ook thuis op het gebied van ‘soft-skills’. Samen zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Ik ondersteun bij het implementeren van vernieuwende ideeën en breng mensen nader tot elkaar. Zodat medewerkers de missie en visie van het bedrijf proactief uitdragen en met plezier uw gasten van dienst zijn!

Ieder bedrijf is uniek, ieder team van medewerkers eveneens en hierdoor is ieder trainingstraject verschillend. Mijn trainingen zijn altijd maatwerk. Eerst ga ik met u in gesprek zodat ik weet waar uw organisatie behoefte aan heeft. Vervolgens doe ik een voorstel en bespreken we welke acties leiden tot het gewenste resultaat. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Creatieve denksessie:

Zijn er problemen, conflicten, onmogelijkheden of is er weerstand binnen het team of de organisatie? Dan kan een creatieve denksessie een verfrissende manier zijn om te komen tot een concrete, pragmatische oplossing!

Tijdens een creatieve denksessie verzorg ik als trainer de mogelijkheden om tot een baanbrekende, inspirerende oplossing te komen voor alle betrokkenen. Ik maak gebruik van uiteenlopende creatieve en innovatieve denkmethoden en technieken. Om mezelf te bekwamen als Trainer Creatief Denken, heb ik zelf een training  gevolgd bij de Academie voor Innovatief trainen.

Teamspel voor horecadieren:

Wilt u meer commitment creëren binnen het team? Of het gehele team betrekken bij de doelstellingen van het bedrijf?

Met behulp van het Teamspel voor horecadieren kan ik u ondersteunen om alle neuzen (weer) dezelfde kant op te zetten. Dat werkt prettig!

In deze training ga ik met u en uw team samen aan de slag. Belangrijke items zullen zijn: ‘wat is mijn aandeel in dit team,  wat zijn de doelstellingen van het bedrijf en hoe kan ik hier een invulling aan geven?’  Maar ook vragen als ‘hoe zien wij elkaar’ en ‘hoe zijn de taken en rollen verdeeld’, zijn onderwerpen waar we op een interactieve manier mee bezig gaan.  Het teamspel voor horecadieren is geslaagd als de teamleden een inspirerende dag hebben gehad en met energie en enthousiasme weer aan de slag gaan. Daarbij is de visie duidelijk besproken en zijn er concrete bedrijfs- en persoonlijke doelstellingen op papier gezet.

Coaching op de werkvloer:

Door medewerkers zelfbewuster te maken, vaardigheden aan te reiken en  te evalueren, neemt de pro-activiteit, betrokkenheid en inzet toe! Daar heeft niet alleen de medewerker baat bij maar de gehele organisatie!  Ik werk met korte, intensieve en actiegerichte coachtechnieken. Waarbij ik horecawerknemers begeleid in het behalen van individuele doelstellingen, met een vooraf besproken resultaat. Door middel van gesprekken, oefeningen en (huiswerk)opdrachten kunnen medewerkers zich in een relatief korte tijd enorm ontwikkelen. Hier heeft zowel de medewerker als uw bedrijf baat bij.
Uw medewerkers groeien op het gebied van professionaliteit en taakvolwassenheid.

Een coachingstraject  kan een duurzame aanvulling zijn op een online training van Fiero in de horeca. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Echt contact is goed voor hoofd en hart

Share This