Over Fiero

Fiero in de horeca; leeroplossingen voor alle horecadieren.

Anderen professioneler, enthousiaster en slimmer laten functioneren, dat is mijn uitdaging! En mijn passie. De beste leerkracht zit in de leerling zelf, daar ben ik van overtuigd. Dus; eruit halen wat erin zit en niet de leerling volstoppen! Mijn kracht ligt in het faciliteren van leren binnen de mooiste branche van Nederland; de horeca. Ik sta dichtbij de pragmatische beroepspraktijk. Zowel in het onderwijs als in de horeca weet ik de weg. Ik heb kennis, expertise en een netwerk in de horeca én het onderwijs.

Als educatief ontwerper en trainer sta ik voor realistische, betekenisvolle opdrachten, teksten en feedback. Zowel online als offline.

Mijn waarden: loyaliteit, kwaliteit, doelgericht groeien en verrassen.

Ik ben geregistreerd bij het CRKBO, waardoor ik in specifieke gevallen BTW-vrij mag factureren.

Inspirerend vanaf het begin tot ver na het einde

Ons doel voor deze training van Carolien was; medewerkers mede-eigenaar maken van de doelstellingen van ons bedrijf.
Door de training ‘Teamspel voor horecadieren’  zijn wij als team aangemoedigd om vanuit eigen rollen, talenten en drijfveren een bijdrage te leveren aan ons horecabedrijf.
Dit is de samenwerking ten goede gekomen.’

Twan Hakvoort

Hotel Restaurant Grandcafé ’t Voorhuys, Emmeloord

Om de zelfredzaamheid van ons gehele team te vergroten, heeft Carolien een teamtraining ‘Teamspel voor horecadieren’ verzorgd.
In deze interactieve training is ons team in wisselende groepen aan de slag gegaan met vragen als:

  • Presenteer het team in de vorm van een pizza. Welke ingrediënten (kwaliteiten) zijn er zoal in huis. Hoe komt de smaak (het team) het best tot zijn recht?
  • Welke ongeschreven regels liggen aan onze goede samenwerking ten grondslag??
  • Wat is jullie doel in relatie tot het bedrijfsdoel?

Door de gekozen werkvormen krijgt samenwerken meteen een goede invulling. Er kwamen hele waardevolle opmerkingen uit ons team waardoor wij als ondernemers ook weer een ander beeld hebben gekregen. De training was heel verfrissend en inspirerend voor iedereen binnen De Commanderie.

Noor van Roessel

De Commanderie Tilburg

Carolien houdt gemakkelijk het overzicht en vindt het geen probleem de leiding te nemen. Haar ervaring op de horecawerkvloer en als docent/ trainer maakt dat zij zich kan verplaatsen in de leerling én opdrachtgever. Hierbij heeft ze oog voor de mensen met en voor wie zij werkt. En ze heeft oog voor detail. Met haar creativiteit en haar open mind, komt ze met verrassende oplossingen.

Marianne Rutgers

Management Assistent , Ad interim

Echt contact is goed voor hoofd en hart

Share This